About this list Date view Thread view Subject view Author view Attachment view

From: Herbert P÷tzl (herbert_at_13thfloor.at)
Date: Tue 12 Aug 2003 - 15:00:43 BST


On Tue, Aug 12, 2003 at 04:08:21PM +0300, Girts wrote:
> Hi!
>
> I'm sorry if it is already fixed and I have missed it, but I am allowed
> to see more that I should be.

that is correct, no has not been fixed yet,
only ignored *smile* ..

best,
Herbert

> Running under vserver:
> # cat /proc/mounts
> rootfs / rootfs rw 0 0
> /dev/root / ext3 rw 0 0
> proc /proc proc rw 0 0
> devpts /dev/pts devpts rw 0 0
> /dev/hda1 /boot ext2 rw 0 0
> ..
> none /var/lib/vservers/xxx/proc proc rw 0 0
> none /var/lib/vservers/xxx/dev/pts devpts rw 0 0
> none /var/lib/vservers/yyy/proc proc rw 0 0
> none /var/lib/vservers/yyy/dev/pts devpts rw 0 0
> none /proc proc rw 0 0
> none /dev/pts devpts rw 0 0
> none /var/lib/vservers/zzz/proc proc rw 0 0
> none /var/lib/vservers/zzz/dev/pts devpts rw 0 0
>
> But "df":
> Filesystem 1k-blocks Used Available Use% Mounted on
> /dev/hdv1 7550280 3247476 4302804 44% /
>
> And "mount":
> /dev/hdv1 on / type vfs (none)
> proc on /proc type proc (rw)
> devpts on /dev/pts type devpts (rw,gid=5,mode=620)
>
>
>
> Why does /proc/mounts show full info?
>
> I'm running 2.4.21ctxsmp-17a on Debian woody.
>
>
> Thanks!
>
> Girts


About this list Date view Thread view Subject view Author view Attachment view
[Next/Previous Months] [Main vserver Project Homepage] [Howto Subscribe/Unsubscribe] [Paul Sladen's vserver stuff]
Generated on Tue 12 Aug 2003 - 15:30:27 BST by hypermail 2.1.3