Re: [Vserver] building first guest vserver

From: John Francis Lee <jfl_at_robinlea.com>
Date: Mon 05 Dec 2005 - 06:21:26 GMT
Message-Id: <1133763687.5667.79.camel@ws8.kic.muangchiangrai.net>

Answering my own post... my shell seems to have helpfully cached the
path to the vserver program. Logging off then back in fixed that
problem.

So now I'm on my way to my next problem :)

Thanks again for your help and patience.

On ., 2005-12-05 at 12:53 +0700, John Francis Lee wrote:
> Hello again.
>
> I got a skeleton guest server built and am now trying to start it.
>
> There were some files that could not be copied from the /proc directory
> so I skipped them.
>
> I had an error message that running vprocunhide seemed to take care of.
>
> But now...
>
> [root@gw ~]# vserver dns start
> secure-mount: chdir("/tmp"): No such file or directory
> /usr/local/etc/vservers/dns/fstab:2:1: failed to mount fstab-entry
> find: var/run: No such file or directory
> fakerunlevel: open("/var/run/utmp"): No such file or directory
> Failed to start vserver 'dns'
>
> ...although I've reompiled and reinstalled the util-vserver utilities
> with a -prefix=/ they still seem to be running
> on /usr/local/etc/vservers rather than /vservers.
>
> How can I fix this?
>
> Thanks again for your help and patience.
>

-- 
John Francis Lee
1/9-10 Thanon Trairat
Muang Chiang Rai 57000
Thailand
_______________________________________________
Vserver mailing list
Vserver@list.linux-vserver.org
http://list.linux-vserver.org/mailman/listinfo/vserver
Received on Mon Dec 5 06:21:47 2005
[Next/Previous Months] [Main vserver Project Homepage] [Howto Subscribe/Unsubscribe] [Paul Sladen's vserver stuff]
Generated on Mon 05 Dec 2005 - 06:21:49 GMT by hypermail 2.1.8