About this list Date view Thread view Subject view Author view Attachment view

From: Alex Lyashkov (shadow_at_psoft.net)
Date: Wed 28 Apr 2004 - 17:12:28 BST


, 28.04.2004, 18:46, ryanmh_at_comcast.net :
> Howdy all:
>
> Incoming connections from a virtual server I'm running are appearing as if they are coming from the host. For example, on a third server (completely separate from the host/vserver), the httpd access_log shows entries from the host IP, and not the vserver IP, when accesses are coming from an app running in the vserver context.
>
> Is this expected behavior? Is there a way I can make vserver connections appears as if they are from the vserver? I saw a similar question in the IRC logs, but the answer appeared to be truncated.
>
> Thanks,
> Ryan
>
> p.s. Running vs1.3.8 and alpha util-vserver. The host and the vserver have been assigned different IP addresses on the same subnet.
>
>
> _______________________________________________
see archive this list.
Correctly select source address without complete separate routing caches
and routing tables not possible. and Vserver not have it.
I report about this bug to list, because freevps have same problem at
one of old snapshot.

-- 
Alex Lyashkov <shadow_at_psoft.net>
PSoft
_______________________________________________
Vserver mailing list
Vserver_at_list.linux-vserver.org
http://list.linux-vserver.org/mailman/listinfo/vserver


About this list Date view Thread view Subject view Author view Attachment view
[Next/Previous Months] [Main vserver Project Homepage] [Howto Subscribe/Unsubscribe] [Paul Sladen's vserver stuff]
Generated on Wed 28 Apr 2004 - 17:12:50 BST by hypermail 2.1.3